Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A nagy visszatérés

 Négy év után úgy tűnik, a német rockegyüttes készen áll a visszatérésre. A Kaulitz ikrek megígérték rajongóinak, hogy még idén hallhatják az új zenéiket. A Tokio Hotel nemzetközi sikerei miatt kétségkívül az egyik legközkedveltebb tini-rockegyüttesnem számít már 2005 óta. Azonban a World behind my wall című kislemez megjelenése óta alig lehet róluk hallani. Bill és Tom Kaulitz szerepet kapott Dieter Bohlen mellett a német tehetségkutató, a Deutschland sucht den Superstar zsűrijében, de ennek ellenére maga a zenekar szinte teljesen eltűnt. Bár az együttes nem adott ki új albumot már majdnem 4 éve, a rajongói, az úgynevezett " Alienek" úgyanúgy szeretik és támogatják őket, így a Tokio Hotel a minap még egy díjat is nyert az O Music Awards-on, mint a " Legjobb Rajongótábor" birtokosaként. A srácok ezt meg is köszönték egy videóban, sőt Bill azt is megígérte, hogy még idén hallhatjuk az új zenéiket.

tokio-hotel-coming-back.jpg

" Nagyon köszönjük srácok, büszkék lehettek magatokra. Nagyon boldogok vagyunk, hogy támogattok. Tudom, hogy már vártok a zenénkre, és tudom, hogy egyfolytában azt mondjuk, hogy még mindig a stúdióban vagyunk, de idén már ténylegesen kiadunk valamit, megígérem, ez már 100%-lék. Hamarosan hallhatjátok a zenénket, és alig várom, hogy megoszthassuk veletek" - mondta Bill

A Kaulitz ikreknek saját alkalmazásuk is van, ahol a rajongóknak lehetőségük van beszélgetni kedvenceikkel. Általában itt a fiúk képeket is megosztannak arról, ahogyan a stúdióban tevékenykednek, sőt azt is elárulták, hogy már az új albumuk nevét is kitalálták. Emellett Twitteren is megosztották, miszerint a 2013-as év izgalmas lesz az együttesnek és a rajongóknak is.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.