Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Tokio Hotel New Yorkban!

2013.08.13

 Folyamatos turnézás állandó utazás - nem csoda, hogy Bill, Tom, Georg és Gustav elfáradt. A banda a legnagyobb titokban utazott el néhány nap pihenőre! Tom csak a BRAVO-nak mesélte el élményeit! Irány Amerika!

Szuper, hogy ennyi képet lőttetek New Yorkban! Ki fotózott?

Gustav! Már majdnem profi fotós a srác, komolyan van tehetsége hozzá! Egyébként számunkra borzasztóan fontos, hogy regeteg kép készüljön rólunk, mert szeretjük bemutatni őket a rajongóinknak. Így olyan, mintha ők is velünk utaztak volna!

 

Milyen élményekkel tértetek haza?

Szépekkel! Először jártunk az USA-ban, és iszonyatosan kíváncsiak voltunk már! Bill főleg vásárolgatni akart. Mondjuk, a hip-hop boltok engem is érdekeltek. Rengeteg van belőlük arrafelé.

 

Az utazás nem fárasztott ki benneteket?

Nem mondom, hogy minden álmom egy nyolcórás repülőút - de túléltük. Ez a túlzott biztonsági felhajtás a repülőtéren, mondjuk, kiborított. Engem speciel állandóan megállítottak, mert sípolt a fémdetektor. Kicsit sok volt a piercingem. A többiek elsőre átmentek a kapun, nekem tízszer sem volt elég. Eszméletlen volt! Még ujjlenyomatot is vesznek, mielőtt belépsz az országba!

 

Milyen látnivalókat néztetek meg?

Jártunk a Szabadságszobor közelében. Elmentünk a World Trade Center romjaihoz, és megnéztünk a Broadway-t is. Sőt, ott még be is ültünk, az operaház fantomja egyik előadására! Bár a musical nem annyira az én stílusom: fél óra nyekergés után már minden bajom volt.

 

Mint nagy gyorkaja-fanok biztosan kipróbáltátok néhány amerikai ételt! 

Ó, nagy állat volt! Beültünk egy Tacobell kajáldába, aztán egy hamburgerbárba. Bár a személyes kedvencem a reggelink volt: mindig palacsintát ettünk juharsziruppal. Nagyon állat kaja!

 

Mennyi pénzt vertetek el?

Túl sokat! Egy rakat ruhát egy sapkát vettem magamnak. Mondjuk, Bill és Georg lazán eltévedtek, aztán a kínai negyedben találták magukat. Az ott élők a kínain kívül semmilyen más nyelven nem értettek! Totális gáz volt! Végül nagy nehezen fogtak egy taxit, és azzal menekültek ki!

 

Ezek szerint elég őrült utatok volt!

Igen, de azért nagyon hiányzott nekünk Németroszág - és a rajongóink! Ugyanannyira szeretjük őket, mint mi őket! Amerikában senki sem ismer minket, de lehet, hogy ez a jövő év elején megváltozik, ugyanis ott is kiadják a lemezünket. Szóval, most visszatérünk a munkához! Gőzerővel dolgozunk a szeptemberben megjelenő új koncert-DVD-nken is! Reméljük, tetszeni fog nektek - pláne az egészen intim dokumentumfilm a bandáról. Ott lesz az extrák között, szóval, tessék figyelni!

 

bill-1.jpg

Gustav lencsevégre kapta Billt :)

 

images.jpg

Georg és Tom a New York-i éjszakában. A srácoknak nagyon bejött a város!

 

img-thing.jpg

Bill minden egyes pillanatot megörökített a fényképezőgépével.

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.