Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bill @ Tom: Együtt akarunk meghalni!

2013.08.12

 TOM: Megérzem, ha Bill rosszul van, és ekkor én is rosszul érzem magam!

Bill: Tom ugyanannyira érzékeny típus, mint én !

Első látásra nehéz elhinni, hogy Bill és Tom többnyire csak öltözködésükben térnek el egymástól. Hogy mi az igazság ? Ezt a tesók most most személyesen mondják el nektek!

tumblr_l9reqbby2n1qdpuxm.jpg

Bár ikrek vagytok, mégis kicsit furcsa a kapcsolatotok.....

TOM: Igen, mivel egyszerre érezzük magunkat egyformának és különbözőnek. Nem nézünk ki úg, mint a tipikus ikrek. Lélekben viszont elég szoros kapcsolat van köztünk. Elég ránéznem Billre, és tudom, mire gondol. Érzem, ha problémája van, még akkor is, ha távol vagyunk egymástól.

BILL: Soha senkihez sem éreztem magam ennyire közel, mint a tesómhoz.

 

Az öltözködésetek mindenesetre homlokegyenest eltérő! A belső tulajdonságaitok mennyire hasonlóak?

BILL: Igazából mindketten rettentően makacsak és önfejűek vagyunk. 

TOM: És célratörőek! Ha valamit is kitalálunk, akkor mindent megtesszünk annak érdekében, hogy megvalósítsuk a tervünket!

BILL: Egyébként pedig Tom is és én is gyűlöljük a brokkolit és imádjuk a pizzát. De a legfontosabb az, hogy mindketten nagyon szeretünk nevetni. Szerintem ez elég nyilvánvaló, csak ránk kell nézni!

TOM: Mellesleg én sokkal királyabb és lazább arc vagyok, de megfontoltabb is! Mielőtt döntést hoznék, sokáig gondolkodom, mit is tegyek. Bill inkább spontább, nem egy agyalós típus.


Van köztetek egy kis egészséges versengés?

TOM: Már nincs! Inkább gyerekkorunkban volt. Én előbb tudtam biciklizni és úszni!

BILL: Úristen, és erre még ma is büszke!

TOM: Bill még a mai napig sem tanulta meg egyiket sem! Korábban féltékeny volt arra is, hogy nekem jobban ment a csajozás.


Miért vagytok büszkék egymásra?

BILL: Csodálom Tomot, mert nagyon profi gitáros, és keményen megdolgozik a sikerért. De büszke vagyok rá azért is, mert pont olyan tesó, amilyet mindenki szeretne magának. Abszolút megbízhatok benne!

TOM: Én azért vagyok büszke Billre, mert nagyon jól kezeli az ismertséget. Igazi, született frontember! Amúgy mindent elmesélhetek neki, és én is teljesen megbízok benne.

 

Tom tényleg annyira laza, mint amilyenek mondja magát?

BILL: A tesómnak is van egy érzelmes oldala! Ugyanannyira tud szerelmes, érzékeny és szomorú lenni, amennyire én is! Innen nézve majdnem teljesen egyformák vagyunk. Egyszerűen csak nem úgy mutatja ki az érzelmeit, ahogy én.

 

Az új kislemezetek bónusz dala, az In die Nacht arról szól, hogy csak együtt tudtok élni.

BILL: Pontosan! Szerettük volna írni egy dalt arról, hogy mennyire erős kapocs van közöttünk - annyira, hogy még meghalni is együtt szeretnénk. Nem tudjuk elképzelni az életet a másik nélkül. Ha elképzelem a szituációt, mindig az jut eszembe, hogy egy szakadék szélén állunk. Valaki azt mondja, hogy az egyikünknek ugrania kell. Biztos vagyon benne, hogy mindketten ugranánk!

 

Mindent megtennétek egymásért?

BILL: Valóban mindent! Egyszer például kórházba kerültem, kivették a mandulámat. Amikor felébredtem a műtét után, Tom ott volt mellettem. Kiderült, hogy ott is aludt, minden egyes nap.

TOM: Ha Bill rosszul van, én is rosszul érzem magam. Ha baja esne, bármire képes lennék érte.

 

Együtt is fogtok lakni a későbbiekben?

BILL: Nem is tudnánk elképzelni máshogy! Szerintem egy ikerházban fogunk élni, és egyetlen ajtó fog elválasztani minket egymástól.

 

Ha valamelyikőtöknek barátnője van, féltékenyek vagytok rá?

BILL: Egyáltalán nem.

TOM: Egy lányhoz fűződő viszonyunk teljesen más, mint ami minket összetart. Nem hinném, hogy Bill annyira meg tudna bízni egy lányban, mint bennem. Persze azt elfogadnám, hogy nem tud velem annyi időt tölteni.

 

Nem is tudnátok más embert ennyire szeretni, mint ahogy egymást?

BILL: Természetesen a szüleinket igen, de mással nem tudnánk elképzelni. Már az anyaméhben is együtt voltunk! Szerintem lehetetlen másvalakihez annyira kötődni, mint az ikertesódhoz.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.