Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gustav TH : A Karrier vége?

2013.08.12

 Igazán vad pletykák láttak napvilágot a Tokio Hotel dobosának állapotáról. Gustav betegsége csak kacsa, vagy valójában nagy a baj a rajongók egyik kedvencével?

Visszavonulás?

A banda lelkes követőit valósággal sokkolta a hír, mely szerint a TH dobosa hallásproblémákkal küzd. Gustav állítólagos betegsége - a tinnitus ráadásul gyógyíthatatlan kór, ami idegesítő fülzúgást okoz, lehetetlenné téve a csapattal való további együttműködést. A dobosnak így kötelezően visszakellene vonulnia a zenéléstől, ami nem mellesleg élete egyik értelmét jelenti. Mielőtt azonban a rajongók végleg elkeserednének a betegség híre hallatán, Gustav elárulta: a bandának nem kell a közeljövőben új ütős után néznie.

 

Rajongói félelmek

A TH-fanok már temették a TOUR 483-at, a különböző fórumokon már a borús jövőről folyt a csevegés. " Aggódom Gustav miatt. Már alig bírom idegekkel. Amióta hallottam erről a szörnyű kórról, aludni sem tudok." - írta az egyik fanatikus rajongója. Ezrek követelték Gustavtól, hogy ne foglalkozzon a turnéval, inkább forduljon orvoshoz, hiszen az egészsége sokkal fontosabb bármilyen koncertkörútnál. A dobos azonban eloszlatta a kételyeket. Hallásproblémái ugyan adódtak az utóbbi időkben, ezekre azonban végtelenül egyszerű a magyarázat......

 

Problémamentesen

" Ez jó hír csak részben hazugság!" - nyilatkozta Gustav, aki gőzerővel készül a hamarosan induló koncertsorozatra. " Valóban voltak hallásproblémáim, ez az egész azonban egy nagyon egyszerű ügy. Folyamatosan hangos klubokban éjszakázom. Mindenki ismeri azt az érzést, amikor egy buli után cseng a füle. Valóban orvoshoz fordultam, ő azonban rövid idő alatt bebizonyította, hogy ez biztosan nem tinnitus." - nyugtatta meg a rajongókat a dobos, aki egyébként a legkevésbé sem aggódik problémái miatt.

 

Mennyei nyugalom

Azt Gustav is tudja, hogy szüksége van egy kis pihenőre. Az éjszakázások ugyanis teljesen kimerítik a Tokio Hotel oszlopos tagját, és pár hét relaxálás nélkül nehéz lesz belevágnia a hamarosan induló turnéba " Utoljára karácsonykor pihentünk a srácokkal. Összehoztuk magunknak három szabad hetet, amikor semmivel sem foglalkoztunk. Sikerült feltöltődnöm ebben az időszakban, most viszont lehetséges, hogy egy újabb hét szabadságot kell kivennem." - árulta el egy interjúban. Ez azonban bajosan teljesülhet, hiszen a csapat gőzerővel dolgozik a turné előkészületein.

 

Elég a szóbeszédből

Gustav újból arra kérte az embereket, ne terjesszenek alaptalan pletykákat a csapatról. " Ezek a kósza híresztelések mindenkinek megkeserítik az életét. Inkább foglalkozzanak, ami valójában történik velünk!!!! Itt az új dal, jön a lemez, indul a turnénk - szerintem bőven lenne okuk ezekről a témákról beszélgetni. Sajnálom, hogy nem ez történik, hiszen így mindenkinek rosszabb. A rajongóknak is, és nekünk is. Szeretnénk, ha végre megértenék ezt a kedves barátaink...... és ellenségeink is!" - célzott a pletykás kedvűbbekre Gustav, és megnyugtatott mindenkit: jól érzi magát, és teljes erőbedobással tud foglalkozni tovább a zenekarral!

 

gustav.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.