Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tom Kaulitz : Én és a csajok!

2013.08.13

 A Tokio Hotel új számában, a Thema Nr.1-ben minden a szerelem körül forog. A szerzőt, Tomot faggatuk a dal születésének körülményeiről!

 

Miről szól a Thema Nr.1?

Egy csajról, aki a suliban a srácok között az első számú beszédtéma volt. A dal valós történeten alapul, az iskolánkba ugyanis tényleg járt egy csajszi, egy igazi bombázó, aki ha végigment a folyosón, a fiúk egy emberként fordultak utána. Nem is csoda, hiszen szőke haja és szuper alakja volt. Mindannyian odavoltunk érte.

 

Ennyi? Semmi pikáns sztori?

Pikáns? Az nincs..... :) Viszont összejöttem vele, és mindenki engem piszkált emiatt. Attól kezdve nem volt nyugalmam. A srácok ugyanis irigykedtek és beszólogattak. A csajoknál viszont én lettem a menő. Hiszen aki az iskola legjobb csajával jár, az egyszer a " jó pasi " kategóriába kerül.

 

Meddig tartott?

Nagyon rövid ideig voltunk együtt! - szerencsére, mert rájöttem: a lány borzalmas! Hiába szuper a külső, a belső hiányzott. Szerintem egy kacsolathoz mindkettő nagyon fontos.

 

Kerültél már lányok miatt kényes szituációba?

Hát persze! Jártam egy csajjal, akinek a barátnői utáltak engem, és addig mesterkedtek, amíg szétmentünk. Azt mondták a kedvesemnek, hogy kiteregettem a személyes ügyeinket, és az egész suli a mi kapcsolatunkon csámcsog. Erre ő az iskola udvarán felpofozott. Szerinted hányan röhögtek rajtam? Rémesen megalázó volt!

 

És mi a helyzet most?

Nem vagyok szerelmes, de mostanában időm sincs foglalkozni a témával. A Nr.1 számomra a Tokio Hotel, de ha egy Eva Longoria típusú nőbe futnék, tuti, hogy nem haboznék.....

tom-kaulitz-tokio-hotel-20080318-390029.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.