Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sztárok a Tokio Hotelről!

Robert Pattinson : " Tetszik a Tokio Hotel. Nagyon jó hangzásuk van, és a dalszövegek beleillenének az egyik filmbe " New Moon " ! Van egy dal, amit szeretek és a "Rescue me" filmre emlékeztet!" " Imádnám! Ők egy hatalmas tehetséggel megáldott együttes... Szerintem ők nagyon különösek..... És egy együttes egy izgalmas és egyedi stílussal.... Nem is említve az énekest..... Billt , ugye? Nagyon furcsán néz ki, de nagyon sok tehetsége van, és a hangja csodálatos!

Lady Gaga: " Nem szégyellem kimondani, hogy a Jonas Brothers és a Tokio Hotel olyan együttesek, amelyek forradalmasítják a zeneipart, hisztériát váltanak ki a rajongókból, nem csodálatos, ilyen reakciókat látni? "

Gérard Depardieu: " Sohasem látnánk bennük a tinéndzserek apostolait. A Tokio Hotel németül énekel, és nagyon sok francia fiatal van akik csakis a Tokio Hotel miatt tanulnak most németül. Az egyik éttermem főszakácsának van egy lánya, aki megőrült a Tokio Hotelért. És ez megrémíti. Folyton megpróbálom megnyugtatni: " Hagyd mert ez jó, így még németül is megtanul."

Nick Jonas: " Mindhárman megőrülnek azért, hogy játszhassanak a német bandával, mert szerintük nagyon jó a stílusuk. Nagyon eredetiek, és jó a zenéjük. A Scream a kedvencem."

Nelly Furtado: " Egyszer velük jelentem meg Párizsban..... Az bámulatos volt!"

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.