Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tokio Hotel A-Z-ig!

 Az abécé még sosem volt ennyire szórakoztató! Most betűrendben tudhatod meg a fiúkról az összes bennfentes információt!

Allergia: Bill a rovarcspésre és az almára, Gustav a halakra, Georg pedig a macska és a kutyaszőrre allergiás.

Álomnők: Tom szíve a topmodell Heidi Klumért dobog. Gustav és Georg a született feleség Eva Longoriára indult be. Bill Ashley Olsen-párti.

Berlin: A TH rendszeresen megfordul a német fővárosban. Minden videójukat itt forgatták: a Der Letzte Tag-ot egy mozi tetején, a Schrei-t egy legendás filmstúdióban, sőt a Durch den Monsun-t és az Übers Ende der Welt-et is a városban vették fel.

Cípőméret: Ha a srácok cípőt vesznek, mindhármuknak 42-es méretre van szüksége. A ruhaméretek már eltérőek: Tom XL-es és XXL-es, Gustav M-es, Georg és Bill S-es méretet hord.

Család: A pletykák ellenére a TH tagjai egyelőre nem akarnak elköltözni otthonról! Mind a négyen szüleiknél laknak Magdeburgban, illetve Loitsche-ban. Bár 2010-ben Tom és Bill úgy döntött kicsit pihennek, ezért Los Angelesbe költöztek.

Évforduló: Minden év augusztus 15-én ünnepel a csapat - ekkor jelent meg ugyanis legelső kislemezük, a Durch den Monsun, amely azonnal a slágerlistál első helyén nyitott!

Fenékszőr: Egy új szó a TH-lexikonban! Úgy érzem magam, mint egy fenékszőr - mondogatják a srácok, amikor kutyául vannak.

Grupik: Rajongók, akik egyéjszakás kalandokra vágynak kedvencükkel. Gyakorta tanyáznak a banda hotelszobája előtt. Tom kifejezetten kedveli a társaságukat!

Gyorskaja: A Tokio Hotel többnyire csak egészségtelen gyorsételeken él. A zöldségek valósággal borzasztják őket.

Haj: Ha Bill frizurát változtat, azonnal, kitör a botrány! Ennek ellenére - vagy éppen ezért - a sztár elég gyakran lep meg minket új hajviselettel. A többiek inkább maradnak a megszokott sörényüknél.

In-Ear-Monitoring: Ha a TH élőben játszik, a fiúk apró fülhallgatókat használnak. Mivel a nézőtéren óriási a zaj, e nélkül nem hallanák játékukat, így könnyen félrecsúszhatnának a hangok!

Káosz: Ami a fiúk hotelszobájában uralkodik. Különösen Georg nem bír rendet tartani maga körül! Bill többnyire a fürdőszobában okoz kisebb katasztrófákat. Gustav az egyetlen rendszerető a bandában.

Levelek: A TH nap mint nap levelek százait kapja rajongóitól. Már nem igazán férnek el tőlük, hiszen egyetlen darabot sem dobnak a kukába!

Loitsche: Így hívják azt a Magdeburg melletti kis falut, ahol Tom és Bill lakik édesanyjukkal és mostohaapjukkal. A település mindösszesen 700 lakost számlál.

Munkásdekoltázs: Amikor valakinek lehajolás közben kivillan nadrágjából a feneke "középvonala", azt a jelenséget a srácok munkásdekoltázsnak keresztelték.

Magdeburg: A banda szülőotthona. Itt található próbatermük, valamint Gustav és Georg otthona is. Gustavék háza közvetlenül egy temetkezési vállalkozás mellett fekszik...

Nevetés: A TH-t ritkán mulattatják az unásig ismételgetett viccek. Inkább mulatságos szituációkon szeretnek nevetni.

Off-Day: Így nevezik a srácok azt a napot, amikor semmi dolgunk sincs. Ezeken a napokon szinte mindig hazautaznak családjaikhoz.

Piercing: A Kaulitz ikrek közül Tomnak az alsó ajkán, Billnek pedig a nyelvében és szemöldökében vagy egy-egy darab. A frontember még többet is szeretne - de csak ha betöltötte a 18-at.

Quartett: A négy tagból álló csapat elnevezése - amilyen a Tokio Hotel is!

Ruhátlanul: Így alszik Georg éjszaka. A többiek boxeralsót vesznek fel, ha nyugovóra térnek.

Taps: Koncertjeiken, ha a közönség elég lelkesen tapsol, akár három ráadásdal erejéig is visszatérnek a fiúk.

Vegetáriánus: Amik a srácok sohasem lesznek! Tom, Bill, Georg és Gustav egyszerűen képtelenek lemondani a húsról. Imádják a hamburgert, de megértik a vegákat, hiszen azért ők is szeretik az állatokat!

XXL: Tom kedvenc ruhamérete, és az eddig megjelent TH-poszterek-naptárak nagysága is csak ebben a méretben lehet kifejezni!

Yen: Japán fizetőeszköz. A Tokio Hotel tagjai egyszer szeretnének ezzel fizetni - természetesen Japánban.

58324_345790265513439_1313463703_n.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.