Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Díjkiosztó gála 13. rész

2013.08.01

A Tokio Hotel nagy munkában volt. Éppen új dalukhoz készítettek videóklippet. A daluk címe magyarra fordítva a szerelem vissza tér címet viselte. A klip arról szólt, hogy egy fiú megismerkedett egy lánnyal, barátok lette majd végül járni kezdtek. Majd később a fiú elvette a lányt feleségül. A klip vége úgy fejeződött be, hogy ezeket csak álmodta a fiú. Végül kiderül, hogy egy súlyos betegséggel kell együtt élni-e, ezért leveti magát az egyik New York-i felhőkarcolóról. A srác szerepét Tom játszotta el. A lány szerepét az egyik modell játszotta el, aki az egyik Audi cégnek a modellje, persze az autók mellett. Tom helyére addig a zenekar mellé egy másik fiú ugrott be, aki szintén ugyanolyan profin tudott gitározni, mint Tom, de Tom ezért kicsivel jobban. Amikor készen lett a klip a dalhoz, akkor a stáb a Tokio Hotellel együtt elmentek enni a közeli kajárdába. Kajálás után elmentek bulizni. Egészen hajnali 4:00-ig nyomták. Megünnepelték hogy a stábjuk a srácoknak közel 12 éve támogatják őket, sőt még ki is tartanak mellettük. Megköszönték nekik azt is, hogy a klipek vágását és készítését ilyen komolyan veszik és hogy a díjak nagy része az övüké. A party után felpattantak a fiúk a turnébuszba és bevágták a szundit. Egészen este 6-ig aludtak. A buszsofőrjük Gregor, egy borítékot nyújtott át nekik. Tom kikapta a kezéből és azonnal elkezdte olvasni a többieknek. A levélben ez állt:

 

Kedves, Tokio Hotel!

 

Örömmel értesítünk titeteket, hogy új dalotok bekerült az 5 legjobb dal közé. Ami azt jelenti, hogy esélyesek vagytok elvinni 2 kategóriában is az arany díjat. A ketegóriák a következőek:

A LEGJOBB DALSZÖVEG KATEGÓRIA

A LEGJOBB KLIP KATEGÓRIA

Arra kérnélek benneteket, hogy ma este 22:00 órától jelenjetek meg a kölni díjkiosztógálán.

Várunk benneteket sok szeretettel.

Aláírás: Deutsch Musik TV

Tom örömében eldobta a lapot borítékostul és ugrálni kezdett, na meg persze vihogni összecsapott kézzel szokásához híven. Bill alig hitt a fülének és a leesett levelet felvette és elolvasta azt, amit testvére olvasott fel mindenkinek. Rögtön össze is pakolták a ruháikat és bepattantak Tom kocsijába. Volt még négy órájuk este 10 óráig. 2 és fél óráig utaztak. Megérkezésük után azonnal bementek az öltözőjükbe készülődni. A nézők és a rajongók kora reggel már a bejárat előtt gyülekeztek. Leakarták foglalni a legjobb helyeket, természetesen előre, mert hátul majdnem hogy nem lehet semmit látni. Elkezdődött a díjkiosztógála. Először a nézőket és a rajongókat engedték be. Utána már a bentlévő zenekarokat és az énekeseket engedték be, persze elkerített részen a rajongóktól kicsit távolabb. A családtagokat és a közeli barátokat szintén oda ültették ahová a versenyzők is ültek, csak egy kicsit meszebb. A műsorvezetők már a tévé kameráiban mondták be a szövegeiket. Éjjel mondták ki a legjobb dalszöveg kategóriában a győztest, akik nem mások voltak mint a ............................. TOKIO HOTEL. A srácok nagyon boldogok voltak. A nevük hallatára a boldogságtól egymást kezdték megölelni, majd kimentek a színpadra és 5 percben megköszönték mindenkinek a támogatást. 30 perc múlva kihirdették a legjobb klipnek járó díjat. A hosszú dobpergés után az egyik műsorvezető kinyitotta a borítékot és felolvasta a nyertest, aki nem volt más mint a TOKIO HOTEL. A fiúk nagyon repestek az örömtől. Kimentek ismét a színpadra, de most csak a díjat vették át. Amikor már minden díjat kiosztottak, a sajtó képeket készített a nyertesekről. Másnap az újságokban meg is jelentek a képek. A Tokio Hotel képe alatt még szöveg is volt. A szöveg így szólt:

A Tokio Hotel tegnap este duplázott. Megnyerték a legjobb klip és a legjobb dalszövegnek járó díjat. A képen látszodótott rajtuk hogy majd kiugornak a bőrükből örömükben. Azonban felmerült a kérdés, hogy a klipben miért nem Tom gitározott, és a másik fiú mért nem vette át Tom helyét. Tom lehet hogy kilép a zenekarból, azért nem gitározott? Azt beláthatjuk, hogy a srác kicsivel jobban gitározott, mint a 23 éves Tom Kaulitz. Mi történt Tommal? Már nem annyira bírja a pörgést? Ha ez így van, akkor nagy bajban van a Tokio Hotel. Lehet hogy új gitárost kell majd keresniük? Lehet, de ez még a jövő zenéje lesz.

A cikket írta: Emilia Glödwig

 

Ahogy a srácok olvasták Emilia sorait, nagyon felháborodtak. Különösen Tom, de a többiek arcán is lehetett látni a düht, de ugyanakkor kérdések merültek fel Tommal kapcsolatban.

- Te tényleg nem szeretnél többé a Tokio Hotel része, és a gitárosa lenni? - kérdezte Bill, Georg, és Gustav.

- Dehogy nem! Nem akarok kilépni a zenekarból. Ha kilépnék az nekem egyenlő lenne a halálal. Ugyanis ti vagytok a mindeneim. Ebben a zenekarban van a legjobb öcsém Bill, a kedvenc dobosom Gustav, és Georggal szoktam hülyéskedni. Ez a hülye újságíró összevissza írogat rólam, ne foglalkozzatok vele. Még hogy én nem bírom a tempót veletek?, ez nevetséges. Csak kerüljön ez az Emilia Glödwig a szemem elé, majd megkapja tőlem a magáét. - válaszolta Tom a többieknek dühösen.

- Hiszünk neked! Nem arról van szó hogy nem, csak egy kicsit aggódunk érted, mert ha megyünk koncertezni, akkor te sokkal több dolgot csinálsz, mint mi. Te vokálozol, mellette gitározol, és még zongorázol is. Nem kéne egy kicsi szünetet tartanunk? - vágta rá Bill.

- Higyétek el, hogy jól vagyok. Azt belátom, hogy egy kicsit túl hajszolom magamat a koncertezésünk során, és nincsen szabadidőm meg Riát is kicsit elhanyagolom, de majd megoldom. Köszönöm hogy aggótok értem, de szerintem felesleges. - felelte Tom.

Még aznap Tom meglátogatta a hallei sajtóközpontot, ahol az újságcikket csinálták. A fiú odament a recepciós hölgyhöz, és azt mondta:

- Jó napot kívánok! Emilia Glödwig újságírót keresném személyes ügyben.

- Jó napot! Sajnálom, de egy sajtótájékoztatón van, ami körülbelül eltarthat 2 és fél óráig. Ha esetleg később visszajönne, azt megköszönném. - mondta hebegve habogva a recepciós hölgy.

- Nem! Én nem várok rá. - vágta rá Tom dühösen.

Azzal lekérte a liftet, majd bement, és egészen a 14-dik emeletig ment fel. Végig ment a folyóson, majd a piros ajtón át rá nyitott Emiliára éppen, amikor ő szólalt fel a sajtótájékoztatói gyűlésen.

- Emilia gyere egy kicsit, ki, valamit megkéne beszélnünk nem gondolod? - mondta higgattan Emiliának.

- Egy pillanatot kérek mindjárt visszajövök, és akkor a felétől elkezdhetjük a sajtótájékoztatót. Ne haragudjanak. - felelte kedvesen a résztvevőknek a hölgy.

Emilia maga után becsukta a piros ajtót, majd Tommal együtt a fekete kanapékra leültek.

Mit képzelsz te magadról? Miért írsz hazugságokat rólam? Még hogy én kiakarok lépni a zenekarból, meg hogy nem bírom annyira a pörgést mint a többiek? Komolyan mondom, neked elmentek otthonról, vagy mi a franc? Magyarázatot követelek tőled, mert ha nem akkor felhívom a menedzseremet és az ügyvédemet, és akkor ők majd ellátják a bajodat. - vágta a kezét az asztalra Tom.

- Beismerem, hogy pletykákat írtam le, amiket bent a kollegáim mondtak rólad. Kérlek ne hívd fel az embereidet. Pénz kell, mennyit akarsz? Bármennyi összeget képes vagyok neked adni, csak ne rugass ki. Nagyon szeretem a munkámat, tudod én ebből élek, és néha ha több pénzt akarsz bezsebelni, akkor kamu cikkeket is kell írni, és akkor a fönők mégjobban megfizet. - mondta Emilia sírva.

- Ne add itt az ártatlant. Nem adok neked pénzt, arról ne is álmodj. Azt akarom, hogy a Földön amibe szerepel ez a cikk, az egészet eltöröld. Ha megtudom, hogy akármelyik újságban benne van még a cikk, tönkre teszlek. - válaszolta határozottan Tom.

- Oké......oké..... te nyertél. Mára elintézem neked. Egyetlen egy újságban sem fog szerepelni a cikk, ezt megígérhetem neked. - felelte az ijedt hölgy.

Emilia visszament a sajtótájékoztatóra, Tom pedig visszament a többiekhez a lakásukba.

- Szia Tom! Na mit sikerült elintézned az üggyel kapcsolatban? - kérdezte Georg, és Bill.

- Hát......... kicsit ráijesztettem a csajra, nem is akárhogyan. - villogott Tom.

- Ezt hogy érted? Csak nem úgy fenyegetted meg, hogy majd kihívja a rendőrséget, és börtönbe fogunk majd látni? Ugye nem? Mondd azt hogy nem! - ijedezett a három srác.

- Nem! Mit izgultok. Bízzatok bennem. Megoldom az ügyet. Nyugi. - válaszolta higgattan a 23 éves fiú.

Másnap még mindig bent volt az összes újságban a botrányos cikk a képpel együtt. Tom nagyon mérges volt, ezért elment Emilia munkahelyére, hogy jól beolvasson neki. A recepciós nő azt mondta neki, hogy a főnöke már tegnap kirúgta az eset halatán. Tom megkereste a nő főnökét, hogy a cikket a képpel együtt vetesse le az összes újságról. Emilia főnöke azonnal cselekedni is kezdett, és aznap még a világ összes újságán szerepló cikket, és a képet nem jelentette meg már az újságokban. Tom fényképet akart látni, erről. A főnök megmutatta neki. Tom tiszta lelkiismerettel ment haza. A fiú elújságolta a többieknek hogy sikerült levetettnie az újságokról a képet és a cikket. Bill rájött arra, hogy amikor videóklipet kezdenek forgatni, akkor Tom a zenekar mellett kell hogy maradjon, mint gitáros nem pedig egy színész, aki eljátssza a klip történetét. Tom még azt is mondta a többieknek, hogy semmiképpen sem akar szünetet tartani, hanem menni akar tovább egyenesen előre. Csakis akkor akar majd kiválni a zenekarból, ha már megöregszik. De mit mondta Tom, az még odébb van. 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.