Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Smink nélkül 14. rész

2013.08.01

Egy szép reggelen Bill, Tom, Georg és Gustav megreggelizett a turnébuszukban. Tom mivel korán kelt, ezért lement az éjjel-nappali péksébe és vett kakaós csigától kezdve a meggyes rétesen át egészen a sajtos kifliig mindent. A többiek majdnem az egész készletet felfalták. A reggeli után mindenki lefoglalta magát. Bill megpróbált dalszövegeket írni az új CD-jükhöz, Gustav dobolni kezdett, míg a két jómadár Georg és Tom videó játékoztak, persze saját kis kabinjaikban. Bill nem tudott koncentrálni, ezért kiment a hűtőhöz és tömérdeknyi csokoládét vitt oda ahol dalszöveget írt. Bill elkezdte írni a szöveget, majd miután nem jutott semmi az eszébe, pár szem kockányi csokit dobott a szájába. A kedvenc vanília nugátos csokiját eszegette. Egy óra múlva már a dalszövegnek a felét meg is csinálta. Úgy döntött, hogy kis pihenőt tart, és elmegy a többiekkel bulizni vagy csak megsétáltatni a kutyákat. Tom és testvére elmentek kutyát sétáltatni, addig Gustav és Georg megtették az egy hetes bevásárlást.

 

Ahogy elmentek az ikrek elkezdtek négyszemközt beszélgetni.

- Hogy alakul az új dalünk? Ne segítsek? - kérdezte meg szeretett öccsét Tom.

- Hát..... most egy óra alatt megcsináltam a dalszövegnek a felét. Már csak a refrént kell valahogyan megírni, de azt nem tudom, hogy hogyan. Ha majd visszamegyünk a turnébuszba nem néznéd meg? - vágta rá Bill.

- Nagyon szívesen. De miért nem szoltál reggel, amikor elkezdted írni, és akkor nem kezdtem el volna Georggal videójátékozni. Legközelebb szólj, hisz úgy is tudod hogy segítek neked. - magyarázta el a kutyát sétáltató fiú.

- Köszi Tom. Tudtam, hogy rád bármikor számíthatok. - mondta kedves szavakkal Bill.

Ahogy sétáltak mind a ketten megpillantottak egy hatalmas nagy parkot, ahol Tom Scotty-t elengedte, hogy szabadon futkározhasson. Bill és Tom leültek egy padra, és onnan nézték a csodálatos kilátást Los Angelesről.

A parkban nem csak ők voltak a kutyával együtt, hanem szintén kutyások, futók, biciklizők, és minden sportolni vágyó ember. Az egyik 21 éves férfi oda ment Billék padjához majd leült Bill mellé. Bill és bátyja éppen akkor gyújtottak rá, gondolták ezzel nem fognak a padjukhoz ülni.

- Sziasztok srácok. Megtennétek, hogy ne az orrom alá füstöljetek a büdös cigiitekkel, mert már alig kapok levegőt. Kifutottam az egész tüdőmet. Köszönöm - felelte a háborodott fiú.

- Ha nem tetszik el is lehet innen menni - vágta rá Bill és Tom közösen, majd folytatta Bill: Ki mondta hogy egyáltalán ide gyere? Nem kérdezted meg hogy leülhetsz-e ide közénk. El lehet menni. - mormogta kicsit dühösen Bill.

- Atya gatya! Te meg hogy nézel ki? A plasztikázó kórházból jöttél ki? Mit műveltél magaddal? - riadt meg a 21 éves californiai srác.

Bill nem szólt semmit. Felállt Tommal együtt és a kutyájuk után mentek. Amikor már Tom elérte Scotty-t rákapcsolta a pórázd, és visszamentek a turnébuszhoz. Bill nem értette a férfinak a viselkedését. Nagyon elcsodálkozott. Aztán elkezdett gondolkozni, majd megkérdezte testvérét, hogy szerinte mire utalhatott ez a férfi amit neki mondott.

- Szerinted mire célzott ez a szerencsétlen velem kapcsolatban? - kérdezte meg Bill Tomot.

- Szerintem én sejtem. Nézd meg magadat a tükörben. - mondta Tom.

Bill elővette a kistáskájából a tükrét, és megnézte az arcát. Rájött, hogy nincsen ki sminkelve. Billról Tom tudta, hogy csak akkor sminkeli ki magát, amikor fellépésre kell menniük, vagy pedig valamilyen interjúban kell nekik megjelenniük. Tomnak egyáltalán nem volt furcsa testvére smink nélkül. Ő már megszokta. Éppen eléjük parkolt a turnébusz. Bill elmesélte legjobb barátainak is a sztorit, amit testvérével Tommal együtt élt át. A többiek sem lepődtek meg ezen, hiszen Billről tudják, hogy amikor velük van, egyáltalán nem sminkeli ki magát. A fiú nem tudta azokat a szavakat felemészteni melyeket a 21 éves srác vágott a fejéhez. Bill mindenáron megakarta keresni a fiút, és jól megakart neki olvasni. A Kaulitz testvérek internet segítségével lenyomozták az illetőt. A számítógép megadta elérhetőségeit. Álnéven találkozót beszéltek meg. A férfi megígérte Billnek, hogy nem fog neki beszólogatni. 2 évre rá a stábnak a tagja lett. Segítette a srácokat a koncertek során. Ő állította be a fényeket, meg az elektronikai eszközöket. A srácok nagyon megszerették őt, annak ellenére, hogy 2 éve miket mondott Billnek. Az ikrek nagyon bíztak a srácban, és a következő koncertre készülődtek. 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.